Wednesday, December 12, 2012

Skinfood Egg White Pore Series


Μια εταιρεία που ανακάλυψα φέτος, και δηλώνω φανατική οπαδός, είναι η Κορεάτικη Skinfood.
Με την τρέλα που υπήρξε φέτος με τις bb creams, και μετά από εκτενή έρευνά μου (timekill), έμαθα πως οι bb creams (όπου bb = blemish balm) μπορεί να ανακαλύφθηκαν τη δεκαετία του 60 από τη Γερμανίδα δερματολόγο Christine Schrammek, αλλά η μεγάλη τους επιτυχία ήρθε τη δεκαετία του 80 στην Ιαπωνία και την Κορέα. Ψάχνοντας λοιπόν κι εγώ για μια αυθεντική (!) bb cream έπεσα πάνω στην Skinfood. 
Ομολογώ πως χάζευα το site τους για μέρες μέχρι να αποφασίσω τι θα πάρω... Μιλάμε για μια εταιρεία της οποία τα προϊόντα βασίζονται σε φρούτα και λαχανικά (εξ' ου και το SkinFOOD) με σειρές για όλα τα δέρματα.
Κατέληξα λοιπόν κι εγώ στη σειρά Egg White, με ασπράδι αυγού, η οποία είναι κατάλληλη για λιπαρά δέρματα και διεσταλμένους πόρους.


Παρήγγειλα λοιπόν την Egg White Pore Mask (με υφή αργύλου) και το Egg White Pore Foam από το ebay και τα παρέλαβα σε περίπου δέκα ημέρες. Εκτός του ότι έχουν φανταστική μυρωδιά (να θέλεις να τα φας ένα πράγμα) έκατσαν τόοοοοοσο καλά στο δέρμα μου που ειλικρινά δεν το περίμενα... 
Ο αφρός είναι σαν σαπουνάκι, πολύ ελαφρύς όμως και δεν "τραβάει" το δέρμα μετά τη χρήση. Μετά τον αφρό χρησιμοποιώ τη μάσκα (με τη γνωστή αναμονή του εικοσαλέπτου) και ξεβγάζω με χλιαρό νεράκι. Αφήνουν το πρόσωπο πεντακάθαρο, απαλό και μοσχομυρωδάτο :P
Όπως καταλάβατε, μόνο bb cream δεν πήρα...!!!!!

Τill next time
xoxoxo
Floraki















No comments:

Post a Comment